Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemenli Güçler, 45 Suudi Askeri Öldürdü

Haber kaynakları geçtiğimiz Şubat ayında Yemen ordusu ve halk komitelerince yapılan operasyonlarda 45 Suudi askerin öldürüldüğünü ve 19 askerin de yaralandığını duyurdu.  

06 Mart 2018
Yemenli Güçler, 45 Suudi Askeri Öldürdü

Suudi paralı askerler, Yemen ordusu ve halk komitelerince Cizan, Necran ve Asir'de yapılan operasyonlarda yaralandı veya öldürüldü.  Bu rakamlar Arabistan medyası tarafından duyuruldu ve bu rakamın çok daha fazla olması uzak bir ihtimal değil özellikle de Suud Rejiminin geçtiğimiz 3 yıl boyunca kayıplarını gizlediğini dikkate alırsak bu ihtimal daha da güçlenmektedir.
 
Geçtiğimiz Şubat ayı Suudi askerlerin en çok kayıp verdiği aydı ve Yemen ordusu ve halk komiteleri havan topu ve füze birlikleri Suudi askerlere ağır bir darbe vurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.