Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Canlı Bomba İran'a Girmeden Yakalandı

İran İstihbarat Bakanı Hüccetü?l İslam Seyyid Mahmud Alevi, habercilere verdiği demeçte; yapılmak istenen terör saldırıları Allah'ın izni ile önlenmeke,ülkenin güvenliği sağlanmaktadır dedi. 

18 Nisan 2016
Canlı Bomba İran'a Girmeden Yakalandı

İran istihbarat Bakanı Hüccetü’l İslam Seyyid Mahmud Alevi, habercilere verdiği demeçte şöyle konuştu: İstihbarat Bakanlığındaki İmam Zaman’ın (a.f) gizli askerleri, özellikle ülkenin batı eyaletlerinde durumu azami düzeyde kontrol altında tutarak ve halkın aktif işbirliğiyle 15 Nisan 2016 günü gerçekleştirilen operasyonel bir girişimle terör unsurlarından birini tutukladılar.
 
Tutuklanan şahıs, terör örgütleri tarafından ülke içerisinde bir intihar saldırısı düzenlemekle görevlendirildiğini itiraf etti.
 
Allah’ın lütuf ve inayetiyle bahsedilen intihar saldırısının önlenmesi sonucu, ülkemizin güvenli ortamını bozmayı hedefleyen bazı ülkelerin çirkin planları boşa çıkarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.