Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

TGB'den İncirlik Üssünde Eylem ! ABD Askerinin Başına Çuval Geçirmek İstediler (Video)

Adana?daki İncirlik Üssü?nde, ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi iki kişi gözaltına alındı 

18 Nisan 2016
TGB'den İncirlik Üssünde Eylem ! ABD Askerinin Başına Çuval Geçirmek İstediler (Video)

İncirlik Üssü’nde dün akşam düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katılan üniversite öğrencileri arasında bulunan TGB’li Yalçın Semir Akarsu ile Cenk Kızılırmak, karşılaştıkları Amerikan askerinin başına 2003 yılında Kuzey Irak’ta yaşanan olayı hatırlatarak çuval geçirmeye çalıştı.
 
 Gençlerden biri Amerikan askerine: “2003 yılında askerimizin başına çuval geçirdiniz. Bunun ve ülkemizdeki terör olaylarının sorumlusu sizsiniz. Bombalar patlıyor her gün, şehit haberlerimiz geliyor. Bunun sorumlusu sizsiniz. Siz üssünüzden dışarı çıkamıyorsunuz, ancak biz sizin çıkamadığınız hapishanenize kadar giriyoruz ve bu çuvalı başınıza geçiriyoruz.” dedi
 
 Amerikan askerinin olay sırasında “Dur” diyerek uyardığı ikili, araya giren Türk askeri tarafından gözaltına alındı. Terörle mücadele ekiplerine teslim edilen Akarsu ve Kızılırmak, Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
İki genç daha sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.