Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistinli Alim 'Aksa'ya Yürüyün' Dedi

Filistin'in önde gelen alimlerinden eş-Şami, onurlu Filistin halkını İsrail'in kazı çalışmalarını durdurmak için Mescid-i Aksa'ya yürümeleri çağrısında bulundu. 

01 Ağustos 2009
Filistinli Alim 'Aksa'ya Yürüyün' Dedi

İslami Cihad Hareketi liderlerinden ve Filistin'in önde gelen alimlerinden Şeyh Abdullah eş-Şami, onurlu Filistin halkını İsrail'in kazı çalışmalarını durdurmak için Mescid-i Aksa'ya yönelmeleri çağrısında bulundu.
 
Şeyh Abdullah eş-Şami bugünkü açıklamasında Filistin ve ümmetin onuru için Filistin halkını kanlarının son damlasına kadar ülkeyi savunmaya çağırdı. Siyonist düzenin bozulması, saldırıların son bulması ve Mescid-i Aksa'nın savunulması adına silahlı direnişin devam etmesi gerektiğini söyledi.
 
Eş-Şami, "siyonist düşmanın zamana karşı yarışsa bile yok olmaya mahkum olduğunu, Arapların bu konu hakkında sessiz kalmalarının utanç verici olduğunu,bunun da siyonistleri cesaretlendirdiğini ilave etti.
 
Filistin yerel kaynakları dinsel törenler düzenlendiği ve tur grupları olduğu gerekçesiyle dün akşamdan beri işgal güçlerinden büyük ekibin Mescid-i Aksa'nın kapılarında bulunduğunu bildirdi.

Haber5

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.