Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Paris'te İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Paris'te halk arasında geniş çapta bildiri dağıtılarak, Siyonist İsrail ürünlerinin boykot edilmesi istendi. 

13 Temmuz 2009
Paris'te İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Paris'in muhtelif semtlerinde dağıtılan Siyonist İsrail karşıtı bu bildiride, aralarında "Carmel" içki üretim şirketi, "Teva" ilaç firması ve "Osem" gıda maddeleri şirketinin de bulunduğu 20'yi aşkın İsrailli şirket tarafından üretilen malların artık satın alınmaması istendi.

Söz konusu bildiride, Gazze Şeridi'nde milyonlarca insanın açlık sıkıntısı çektiği ve bu yüzden öldüklerine değinilerek, bu durumdan işgalci İsrail'in sorumlu olduğu vurgulandı.

Siyonist "Yediot Aharonot" gazetesinin haberine göre, böyle bir bildiriyi dağıtma alanında faaliyet gösterenlerden edinilen bilgiye göre, bu tür bildirinin dağıtılması hali hazırda Avrupa'nın diğer ülkeleri ve ayrıca ABD ile Kanada'da da başlamış durumda.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.