Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şam'da Bir Kaç Patlama

Suriye'nin başkenti Şam, bir kaç patlamayla sarsıldı.  

10 Mayıs 2018
Şam'da Bir Kaç Patlama

Söz konusu patlamaların ardından Suriye hava savunma sistemleri  harekete geçerken, Suriye ordusu hava uzay savunma sistemlerinin terör rejimi İsrail'e ait olduğu bildirilen bir kaç füzeyi hedeflere ulaşamadan havada imha ettiği bildiriliyor.
 
Bu arada terör rejimi İsrail'in, Suriye'nin güneyinde yer alan Kunaytara bölgesinde yer alan  el'Baas şehrini topçu saldırılarıyla hedef aldığı ama saldırıda ölen olmadığı anlaşılıyor.
 
Suriye resmi haber ajansı SANA da,  terör rejimi İsrail'in işgalindeki Filistin topraklarından  havan topu mermisinin atıldığını doğrularken ayrıntılı bilgi vermedi.
 
Suriye'de ABD ve batılı ülkeler ile onların bölgedeki işbirlikçi rejimlerin desteğindeki IŞİD gibi terör örgütlerinin Suriye ve müttefiklerinin işbirliği sayesinde ağır yenilgiler alması ve kayıplar vermeleri, bu terör örgütlerinin Suriye'ye yönelik saldırılarının artması ve tepkilerinin sertleşmesine neden olmuştur. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.