Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudi Rejiminin Saldırısında Yemenli Bir Ailenin Bütün Fertleri Hayatını Kaybetti

ABD ve batılı ülkelerin desteğinde 3 yıldır Yemen'de cinayetleri sürdüren Suudi rejimi savaş uçaklarının son saldırısında 5 kişilik Yemenli ailenin bütün fertleri hayatını kaybetti.  

10 Mayıs 2018
Suudi Rejiminin Saldırısında Yemenli Bir Ailenin Bütün Fertleri Hayatını Kaybetti

İRNA'nın el'Mesire TV kanalına dayanarak verdiği habere göre, Suudi rejimi savaş uçakları dün Saide eyaletinin Zehyan şehrine düzenledikleri  saldırıda, 1'i kadın  4 çocuk olmak üzere toplam 5 kişi hayatını kaybetti.
 
Öte yandan Yemen'in sınır kasabası Razec'de ise Suudi rejiminin daha önce attığı ve patlamayan salkım bombalarından birinin patlaması sonucu 1 çocuk ölürken  bir karı koca ise yaralandı.
 
Bu arada Suudi rejiminin Yemen'in bir çok bölgesine de  savaş uçaklarıyla saldırı düzenlediği bildiriliyor.
 
ABD ve Arabistan'ın Yemen'in müstafi ve firarı cumhurbaşkanı Mansur Hadi'yi tekrar iktidara getirmek için mart 2015'te Yemen'e başlattıkları ve halen devam eden cinayetlerinde bu zamana kadar en az 12 bin Yemenli sivil öldü ve onbinlercesi de yaralandı.
 
       

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.