Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ar Damarı Çatlayınca...

İran üzerinden Şii karşıtlığına bilenmiş güruh, Suriye'de uğradıkları hezimetin sonucunda ahmakça sözlerle hezeyanlara devam ediyor. 

23 Ekim 2013
Ar Damarı Çatlayınca...

Son birkaç yıl içinde Şiilik karşıtı yayın, film ve davranışlarda keskin bir artış gözlemleniyor. Televizyon dizilerinden, köşe yazılarına, kitaplardan belgesellere kadar birçok alanda Siyonistlerin değirmenine su taşımayı kendilerine görev edinmiş, Amerikan kucaklarında yeşermiş, iktidar gücü ile serpilmiş kesim her gün yeni bir karalama kampanyası ile karşımıza çıkıyor.

İş o dereceye geldi ki; Bugün Gazetesi'nde kalemşörlük yapan Gültekin Avcı isimli şahıs, inkılabın ardından ilk iş olarak Siyonist rejim elçisini kovan ve Filistin temsilciliği açan İran İslam İnkılabı Kurucu Lideri İmam Humeyni'nin MOSSAD ile işbirliği içinde olduğunu iddia edecek kadar zırvaladı.

Daha önce de "Mut'a nikahı" üzerinden Şiilik ve İran karşıtı yazısı olan Avcı çelişkiler ve trajikomik ifadelerle dolu laflar üretmeyi sürdürüyor.

Yazısında İmam'ın önemli isimlerinin CIA ile ilişkisi olduğunu söyleyen kalemşör, aynı yazıda CIA'in İmam'a üç kez suikast planladığını yazıyor!

İmam'ın İran'a dönüşündeki yaklaşık 10 milyon kişilik insan selinin arasında MOSSAD ajanlarının olmasını işbirliği şeklinde yorumlayacak kadar yoksun olan Avcı'nın, "İran, geçmişinde İslam düşmanı hiçbir Batılı ülkeyle savaşmamıştır" diyecek kadar da tarihi ve coğrafi bilgiden mahrum kaldığı anlaşılıyor.

Avcı'nın "MOSSAD Humeyni'yi neden korudu?" başlıklı yazısını okumak için TIKLAYINIZ.

"Mut'a arşivlerinde kimlerin isimleri var?" başlıklı yazısını okumak için TIKLAYINIZ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.