Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Güneybatı Asya'da ülke. Güneyde Fars ve Umman Körfezi, kuzeyde ise Hazar Denizi ile çevrilidir. Türkiye, Azerbaycan, Ermenistan, Irak, Pakistan, Afganistan ve Türkmenistan ile kara sınırına sahiptir. Başkenti Tahran'dır. Resmî dili Farsçadır. İslamiyet ülkenin resmî dinidir. Ve İran ın %80 ini Müslüman şiiler oluşturmaktadır.

Bugün Amerika, İsrail, Fransa ve yandaşları tarafından sürekli olarak teröristlikle, balistik silah üretmek ile suçlanan ve sürekli ambargo altında bulunan İran İslam Cumhuriyeti aslında kurulduğu tarihten (11 şubat 1979) şimdiye kadar dünyanın en fazla terör kurbanı ülkelerden biridir.

İşin garip yanı ise bugün terörle mücadele ve demokrasi havariliğine soyunan bu uğurda ülkeler işgal edip oralara demokrasi götüren(!) Amerika ve yandaşlarının bizzat kendilerinin İslam İnkılabı ve İran İslam Cumhuriyeti tecrübesini yenilgiye uğratmak için kendi kiralık katilleri ve İslam İnkılabı karşıtı münafık guruplarını bu terör olayları için kullanmalarıdır.

İran İslam Cumhuriyeti yetkililerine karşı terör ve sabotaj eylemlerinde kullanılan kiralık katiller ve guruplar Mossad ın ve Cıa nın kiralık katilleri olan PJAK, Cündullah Örgütü ve Halkın Mücahitleri örgütü bunlardan sadece bir kaçıdır.

Amerika tarafından terör odağı olmakla suçlanan İran İslam Cumhuriyeti bugüne kadar Amerika?nın desteklediği terör gruplarının insanlık dışı girişimleri sonucu kendi cumhurbaşkanını, başbakanının, milletvekillerini, bakanlarını, nice büyük dini alimlerini, toplum içinde Müslüman şahsiyetlerini bu uğurda teröre kurban vermiş ve ne yazık ki bu terör girişimlerinin kınanması konusunda dünyadan hiçbir ses çıkmamış ve hatta ölüm sessizliğine gömülünmüştür.

İran İslam Cumhuriyeti daha yeni kurulmasına ve kendi siyasetlerini daha yeni yeni toplum içinde uygulamasına rağmen Amerika ve İsrail gibi müstekbirlerin hışmına uğramış ve bu yolda Ayetullah Mutahhari'lerini, Ayetullah Medenilerini, Ayetullah Destgayb'larını, Ayetullah Mufattihlerini, Ayetullah Behiştilerini, Recai ve Bahünerlerini aynı müstekbirlerin gizli servisleri tarafından organize ve finanse edilen terör eylemlerine kurban vermiştir. Bugün bile Amerika ve İsrail bu gurupları kendi yanına alarak ileriye yönelik terör planları içindedirler.

İran İslam Cumhuriyetine ve halkına karşı yapılan bu terör eylemleri, cami bombalamaları ve halkın terörize edilmesi karşısında Birleşmiş Milletler adı verilen Truva atının hiç sesi soluğu çıkmamıştır.

Aynı Truva atı 11 Eylül saldırılarından sonra bir noter gibi Amerikanın her yaptığı katliamı hızlı bir şekilde güvenlik konseyinde onaylamıştır. Sizin İçin bu terör eylemlerinin bir kaçını aşağıya sıralıyorum:

* 27 Haziran 1981 tarihinde Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'ye yönelik bombalı sabotaj eylemi.
* 28 Haziran 1981 günü saat 20.30 dakikada Tahranda Hizb-i Cumhuri-i İslami merkez binasında Şehid Dr. Behişti'nin başkanlığında ve İslami Şura meclisi üyeleri, bakanlardan bir çoğu, önemli yetkililer ve partinin üst düzey sorumlularının katılımıyla yapılan toplantıya bombalı saldırı ve 73 şehid.
* 28 Mayıs 2009 İranın Zahedan şehrinde bir camiye konulan bomba sonucu 25 Kişi öldü , 119 kişi yaralandı.
*  02 Haziran 2009 Zahedan Şehrinde bir cami kundaklaması sonucu 5 kişi öldü.
* 29 Kasım 2010 Tahran Üniversitesi nükleer mühendislik fakültesinden Mecid Şehriyari ve eşine işyerlerine giderken motosikletli saldırganlarca bomba atıldı. Saldırıda kendisi öldü, eşi yaralandı.
* 29 Kasım 2010 İkinci saldırıda da nükleer fizikçi Feridun Abbasi ağır yaralandı ü Ocak 2010?da Mesud Ali Muhammedi, arabası yakınlarında patlayan bir bomba sonucu hayatını kaybetti.
*  23 Temmuz 2010 Tahran?ın doğusunda kızının gittiği kreşin önünde boğazından vurularak öldürülen Nükleer fizikçi Rızai
* 15 Aralık 2010 Sistan-Belucistan eyaletinde bir cami önüne konulan bombanın patlaması sonucu 38 kişi öldü.
* Cundullah örgütü tarafından 36 güvenlik görevlisinin öldürülmesi, 2008'de bir otoyolun kapatılarak 22 sivilin öldürülmesi,

Bu ve bunlar gibi yüzlerce eylemi düzenleyen örgütlerden yakalanan her şahıs aynı adresleri işaret etmişlerdir. Amerika ve İsrail. Cundullah örgütünün lideri Abdulmelik Rigi kendi itirafında CIA tarafından kurularak finanse edildiklerini söylemiştir. Cundullah'ın ABD tarafından kurulduğu ve CIA'dan talimat aldığı iddiaları 2 yıl önce de Amerikan ABC televizyonu tarafından gündeme getirilmişti.

Halkın mücahitleri örgütü 29 Temmuz 2009 tarihine kadar Irak ta bulunan eşref kampında üstlenmiş ve İran da terör eylemleri düzenlemekteydiler. Bu örgütün lideri konumunda bulunan Meryem Recevi halen Fransa da yaşamaktadır.

Bizim de yakından tanıdığımız PJAK ise İsrailli subaylar tarafından İran'a karşı kullanılmak üzere Kuzey Irak'ta eğitilen bir terör örgütüdür.

Şimdi aklı selim insanlara sormak lazım. Bu kadar az bilgi ile dahi kimin terörist kimin terör mağduru olduğu açık bir gerçektir. Amerika ve onun gayrimeşru çocuğu İsrail bütün dünyada kendi çıkarlarına ters düşen ülkeleri ve insanları terörize ederken hedef şaşırtmakta ve kendileri sudan çıkmış ak kaşık misali İran gibi teröre binlerce kurban vermiş bir ülkeyi terörist olarak hedef tahtasına oturtmak istemektedirler.

Kim ne derse desin güneş balçıkla sıvanmaz??

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.