Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dr. Rafie Zeynebiye’yi Ziyaret Etti

Mukaddes Kum ilim havzası üstadlarından Dr. Rafie Zeynebiye’yi ziyaret etti.  

09 Kasım 2021
Dr. Rafie Zeynebiye’yi Ziyaret Etti

CABİR Başkanı Seyyid Seccad Karakuş ve CABİR âlimleri tarafından karşılanan Rafie, ziyaretine Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nin inşaatıyla başladı. 

ZCKM’nin güncel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Rafie, projenin en kısa zamanda tamamlanması ve ibatede açılması için dua etti.

ZCKM ziyaretinin ardından Rafie, akşam namazına müteakip Zeynebiye Camii’nde bir konuşma yaptı.

Rafie konuşmasında, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.a), İmam Cafer-i Sadık (a.s) ve İmam Hasan Askeri (a.s)’nin kutlu doğumları münasebetiyle Zeynebiyelilere tebrik arz etti. 

Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.a)’in hadislerinden örnekler veren Rafie, Peygamberimiz başarının sırını şöyle ifade etmiştir; İhlas, adalet, bağışlamak, orta yollu hareket etmek, akrabalık bağlarına riayet etmek, insanlara bir şeyler vermek, Allah’ı yâd etmek, tefekkür etmek ve bir şeylerden ders çıkarmaktır diye buyurmuşlardır.” dedi.

Zeynebiye Camii’ndeki konuşmasının ardından Rafie, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile bir araya geldi.

Özgündüz, Ayasofya’da sergilenen İmam Hüseyin (a.s) yazılı tablonun nakşedildiği hediyelerini takdim ederek ziyareti sonlandırdılar.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.