Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemen Ordusu Dubai Artık Güvende Değil

Yemen ordusunun sözcüsü Şeref Lokman, BAE'deki yerli ve yabancı yatırımcılara hitaben, 'BAE ve Suudi rejimlerinin Yemen'e saldırdığı sürece artık BAE'nin güvende ve huzurda olmayacağını' bildirdi.  

01 Ekim 2018
Yemen Ordusu  Dubai Artık Güvende Değil

Şeref Lokman, Yemen insansız hava aracının Dubai havalimanına yönelik saldırısının hemen ardından yaptığı açıklamada,  Cizan ve Dubai'de iki ayrı operasyonun düzenlenmesi Yemen'in savunmadaki gücünü gösterdiğini belirterek, ''Eğer Suud ve BAE'nin cinayetleri durmazsa daha etkili saldırılar yapılacaktır' dedi.
 
Şeref Lokman, Arabistan'ın Cizan bölgesindeki savaş gemileri ve teknelerine Yemen tarafından saldırıların düzenlenmesini de, Suudi rejiminin Yemenli balıkçılara saldırılarına misilleme olduğunu bildirdi.
 
Bilindiği gibi Suudi rejiminin liderliğindeki işgalci güçlerin ABD ve batılı ülkelerin desteğinde Yemen'e düzenledikleri  saldırılarda bu zamana kadar en az 14 bin sivil ölürken onbinlercesi yaralandı, milyonlarcası da evinden barkından oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.