Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemen Alimleri Birliği'nden ABD'ye Karşı İran'a Destek

Yemen Alimleri Birliği bildiri yayımlayarak; Amerika'nın komploları ve zorbalığı karşısında İran halkı ve hükumeti ile birlik olduğunu ilan etti.  

26 Temmuz 2018
Yemen Alimleri Birliği'nden ABD'ye Karşı İran'a Destek

Yemen Alimleri Birliği yayımladığı bildiride; Amerika ve paralı askerleri tüm esirlerin sağlığından sorumludur. Siyonistlerin Kudüs'ü Yahudileştirmek ve şehrin kimliğinin değiştirmeye yönelik planları karşısında toplumların ayaklanması gerekir, ifadelerine yer verdi.
Bildiride Alimler ayrıca; Afganistan, Pakistan ve Suriye'de meydana gelen patlamalar dolayısıyla bu ülkelerin halklarının yanında olduklarını vurguladılar. Yemen Alimler Birliği daha sonra; Biz, Amerika'nın komploları ve baskıları karşısında İran hükumeti ve halkının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz, ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.