Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistinli 70 Çocuktan Messi'ye Tepki

Filistinli 70 çocuktan tanınmış futbolcu Messi'ye tepki  

06 Haziran 2018
Filistinli 70 Çocuktan Messi'ye Tepki

Filistinli 70 çocuk, Arjantinli futbolcu Messi'den siyonist rejim İsrail ile dostluk maçı oynamamasını istediler.
 
Filistinli çocuklar Messi'den, ırkçı İsrail'in işgalindeki Kudüs topraklarındaki oynanacak sözde dostluk maçının  açık bir şekilde uluslararası kanunların çiğnenmesi ve FİFA'nın kurallarının ayaklar altına alınması olacağını bildirdiler.
 
Filistinli çocuklar Messi'den, işgalci İsrail'in cinayetlerine ve zulmüne ortak olmamalarını isterken, terör rejimi İsrail, Hayfa'da oynanması kararlaştırılan maçı Kudüs'e çekmeye çalışıyor.
 
2018 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Arjantin, 9 Haziran Cumartesi günü ırkçı İsrail'le karşılaşacak ve siyonist rejimin bu maçtan dolayı Arjantin takımına  3 milyon dolar yardım yapacağı bildiriliyor.
 
Arjantinli futbolcular, eskiden Filistin'e ait olan topraklarda bulunan Teddy Kollek Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi protesto edildi.
 
Arjantin'in idman yaptığı Barcelona'daki Joan Gamper antrenman tesislerine giden bir grup protestocu, kırmızıya boyadığı Arjantin Milli Takımı formalarını futbolculara göstererek tepkisini ortaya koydu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.