Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hayfa'da İsrail Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Siyonist rejim askerleri, işgal topraklarındaki Hayfa'da 6. gününde düzenlenen gösterileri bastırdı.  

22 Mayıs 2018
Hayfa'da İsrail Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Siyonist rejim askerleri, Hayfa'da Gazze sakinlerine destek ve Dönüş Hakkı Yürüyüşü'ne katılan eylemcilere karşı işgal rejiminin işlediği cinayetlerini kınamak için düzenlenen gösteriyi bastıran işgal askerleri bazı eylemcileri yaralarken, bazılarını da gözaltına aldı.
 
Bu arada Hafya'da polis merkezi önünde düzenlenen eylemde, işgal askerlerince gözaltına alınan eylemcilerin serbest bırakılması istendi.
 
Hayfa'daki hukuk kaynakları, Siyonist askerlerinin gözaltına aldıkları Filistinlileri işkenceden geçirdiklerini, bazılarının hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
 
Arap avukatlar ve hukukçular da yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin baskıcı girişimlerini kınadı.
 
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi de bir açıklama yaparak, Hayfa'daki Filistinliler'in gösterisine destek verdi.
 
30 Mart'tan beri Filistinliler'in düzenlediği Dönüş Yürüyüşleri sırasında en az 120 Filistinli şehit olurken binlerce kişi de yaralanmıştır.
 
       

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.