Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Külliyesi'ni 2018 Yılı İçinde Açmak İçin Çalışmalar Sürüyor (FOTO)

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi?nin farklı bölümlerinde çalışmalar hızla devam ediyor.  

30 Ocak 2018
Zeynebiye Külliyesi'ni 2018 Yılı İçinde Açmak İçin Çalışmalar Sürüyor (FOTO)

Camimizin Kültür Merkezi kısmında bulunan galeri boşluğuna ışıklandırma bölümüne tonoz çatı imalatı yapımına başlandı. Ve aynı zamanda büyük galeri boşluğuna geçilecek tonoz çatı imalatı yapılacak.
Tonoz çatının yapılmasının sebebi ışıklandırma ve aydınlatmayı sağlamak ve yağmur kar sularından yap iyi en iyi şekilde korumaktır.
 
Ne kadar fedakâr olduğunu bildiğimiz halkımızın biraz daha imkânlarını zorlayarak gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olan bu eserin tamamlanması için sorumluluk almalarını ve içinde ibadet edeceğimiz güne kadar yardımlarını kesmemelerini temenni ediyoruz. 
 
Zeynebiye Külliyesi siz değerli Ehl-i Beyt dostlarının yardımlarıyla hızla yükseliyor.
 
"Allah'a secde edilen yerleri; ancak ve ancak  Allah'a ve ahiret gününe inanan,  namaz kılan, zekât veren ve Allah'tan başkasından korkmayanlar imar eder.” Tevbe 18
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.