Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Uluslararası Af Örgütü: Bahreyn'de İşkence ve Kötü Muamele Arttı

Uluslararası Af Örgütü dün akşam yayınladığı raporda Al-ı Hlife rejimin muhalefeti ve eleştiride bulunanları tutuklayarak işkence ettiğini duyurdu. 

07 Eylul 2017
Uluslararası Af Örgütü: Bahreyn'de İşkence ve Kötü Muamele Arttı

İRNA'nın bildirdiğine göre Al-ı Halife rejimi yetkilileri Bahreyn'de medeni toplumu yok etmek için her yola başvurduğunu belirtti.
 
Uluslararası Af Örgütü raporunda ayrıca Al-ı halife güvenlik güçlerinin miladi yılın başından itibaren her gün daha yoğun bir şekilde Bahreynli göstericileri dağıtmak için baskıcı yöntemlere başvurduğunu duyurdu.
 
Örgüt ayrıca Bahreyn'de tutukluların işkence edilmesi hakkında daha ciddi araştırmaların yapılması gereğine işaretle, ülke dışında olan Bahreynli aktivistlerin de Al-i Halife rejimi tarafından tehdit edildiğini belirtti.
 
Bahreyn güney Asya'nın en küçük ülkelerinden biri olmasına rağmen, insan hakları kaynakları uyarınca en fazla mahküma sahip.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.