Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistin Direnişinden Husilere Zİyaret

Filistin İslami Cihad Hareketi?nin Yemen Temsilcisi Ahmed Bereke, Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik El-Husi?yi ziyaret etti.  

05 Aralık 2014
Filistin Direnişinden Husilere Zİyaret

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin Yemen Temsilcisi Ahmed Bereke, Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik El-Husi’yi ziyaret etti.
Ensarullah Hareketi’nin Siyasi Büro Üyesi Ali Kahum’un verdiği bilgiye göre, Bereke Filistin’in son gündemi hakkında bilgi verdiği görüşmede İslami Cihad’a olan desteklerinden ötürü El-Husi’ye teşekkür etti.

El-Husi ise görüşmeden memnuniyetini ifade ederken Filistin davasının Yemen halkının ve Ensarullah’ın merkeziyetinde olduğunu belirtti.

Ensarullah’ın Siyonist düşmana karşı Filistinli mücahidlere büyük yardımlarda bulunmasını ümit ettiğini belirten El-Husi, kesin ve net şekilde Filistin halkının yanında olduklarının altını çizdi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.