Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nevruz Hazırlıkları Başladı (Foto)

Türk Dünyasının ortak kültürü ve bayramı olan, barış, sevgi ve kardeşliğin sembolü Nevruz'u dünyaya örnek bir şekilde kutlamak için hazırlıklara start verildi. 

15 Şubat 2014
Nevruz Hazırlıkları Başladı (Foto)

14 Şubat Cuma günü Zeynebiye camiası kurumlarının temsilcilerinden oluşan Nevruz İstişare Heyeti, Kurumlar Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Toplantıya Dünya Caferi Alimler Birliği CABİR Kurucu Başkanı H. Ş. Hamit Turan, Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Mir Seccat Erdoğan, CAFERİDER Başkan Yardımcısı Niyazi Şeren, Zeynebiye Derneği yönetim kurulu üyesi Alaattin Kavza, İFA Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Adnan Atam ve Zeynebiye Medya Sorumlularından Kasım Alcan katıldı.

Dünya Caferi Alimler Birliği CABİR Kurucu Başkanı H. Ş. Hamit Turan'ın başkanlık ettiği toplantıda, bu yıl Nevruz kutlamalarını ATA-DER'den devralan İFA Spor'un temsilcisi Adnan Atam programa ilişkin konuları değerlendirmeye açtı.

Törene ilişkin önerilerin masaya yatırıldığı toplantıda Nevruz'un kültürel ve sosyal açıdan önemine değinen katılımcılar, bu yıl İFA Spor'un bi sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğine inandıklarını ifade ettiler.

21 Mart Cuma günü ülkemizin en büyük amfiteatrı olan Muhammed Fuzuli Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek Nevruz Şenlikleri'ne ülkemizin her kesiminden binlerce insanın katılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.