Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hocalı Soykırımı Halkalı'da Anılacak (Foto)

Ermenilerin 1992 yılının Şubat ayında Karabağ'ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği insanlık dışı cinayetlerini anmak için her yıl bu soykırımın yıldönümü olan 26 Şubat'ta anma merasimleri gerçekleştiriliyor. 

15 Şubat 2014
Hocalı Soykırımı Halkalı'da Anılacak (Foto)

26 Şubat Hocalı Soykırımı, 22. yıldönümünde de başta Azerbaycan ve Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanında anılacak. Bu anma törenleri içerisinde ülkemizdeki en geniş katılımlı toplantının İstanbul Halkalı'da gerçekleşmesi bekleniyor.
 
Zehra Ana Derneği'nin himayesinde 23 Şubat Pazar günü 19.30'da Halkalı Zeynebiye Mahallesi'nde İFA Spor Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek törene başta Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz olmak üzere, İstanbul Milletvekilimiz Ali Özgündüz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Hasan Zeynalov, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, siyasi teşkilatların ve Azerbaycan'dan soykırım şahitleri ile milletvekillerinin katılımı bekleniyor.
 
Soykırımın 22. yıldönümünde Ermeni yalanlarına kucak açan, gerçeklere kulaklarını tıkayan Batı'ya sesimizi duyurabilmek için, kardeşlerimizin acısını paylaşmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek için sizleri de 23 Şubat'ta Halkalı Zeynebiye'ye bekliyoruz.
 
Zeynebiye Azerbaycan Okulu öğrencilerinin de yer alacağı programa İstanbul'un dört bir yanından binlerce kişinin katılımı bekleniyor. Bu anlamlı tören Zeynebiye TV üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.