Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nasrallah: Düşmanımız Bellidir

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, terör rejimi İsrail'in komplolarının Hizbullah'ın asıl işi olduğunu söyledi. 

21 Aralık 2013
Nasrallah: Düşmanımız Bellidir

Nasrallah, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Hasan el'Lakis'in şehadeti münasebetiyle düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, "Tüm kanıtlar siyonist İsrail'in suikastın arkasında olduğunu gösteriyor. El'Lakis'in cephede ölmediğini ortaya atanlar yanılıyor; savaşın tam da orta yerinde şehit oldu" dedi.
 
Hizbullah lideri "Suikasti üstlenen gruplar, ırkçı İsrail'e perdeleme yapıyor, iç karışıklık istiyorlar. Düşmanımız bellidir: İsrail" şeklinde konuştu.
 
Katillerin er ya da geç cezalandırılacağını belirten Nasrallah, konuşmasında iç ihtilaflara da temas ederek; "Hizbullah aleyhinde savaşın hükümetle veya anayasa üzerindeki ihtilaflarla alakası yok; aksine onların asıl derdi Direniş'i ortadan kaldırmak" dedi.
 
Son zamanlarda Lübnan ordusuna yönelik saldırıya da temas eden Nasrallah, Lübnan ordusunun zayıflatılmasına yönelik saldırıların da  kabul edilemez bir girişim olduğunu zira bu ordunun ülkenin savunma alanındaki tek ulusal kurum olduğunu vurguladı.
 
Nasrallah, bugün Lübnanlıların tarihi bir fırsatla karşı karşıya olduklarını belirterek, bunu da halkın kendi iradesiyle cumhurbaşkanlarını seçme dahil olmak üzere, geçmişte bazı bölgesel nedenlerden dolayı yaşayamadıkları iç özgürlükler konusunda bugün sahip oldukları durum olduğunu belirtirken Fransa dahil bazı dış güçlerin müdahalelerinin de kaygı verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.