Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Burucerdi: "Mısır, İran'ın Tecrübelerini Kullanmalıydı"

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı, "Mısır, Amerika'nın saptırılmış yoluna adım atmayıp İran'ın tecrübelerini kullansaydı ve Ayetullah Hamanei'nin dile getirdiği beyanatlarından yararlansaydı bugün Mursi?nin yeri Mübarek ile değişmezdi." dedi. 

26 Ağustos 2013
Burucerdi:

 Dün İran meclisinde konuşma yapan İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Amerika’ya güvenmenin yanlış olduğunu, İslam devriminin dünyaya yönelik ince bakışının bir kez daha Mısır’da yaşananlar dolayısıyla ispatlandığını ifade etti.
 
Amerika ve İsrail’in stratejisinin müslüman ülkeleri karıştırarak iç savaş ve müslüman katliamını başlatmak olduğunu ve bu durumun bariz bir şekilde Suriye’de yaşandığını söyleyen İslami Şura Mecilis Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı, Suriye’deki tekfirci teröristlerin İslam adına kimyasal silah kullanmasıyla Suriye'de müslümanlara ilaveten bütün İlahi dinler mensuplarının da güvenliğinin tehlikeye düştüğünü vurguladı.
 
Alaaddin Burucerdi, Lübnan’da yaşanan cinayetlere de işaret ederek, müslüman ülkelerin en kısa zamanda Siyonist rejim ve ABD’den kurtulmalarının şart olduğunu kaydetti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.