Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail de Defalarca Saldırmıştı

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayıcı yüklü araçla meydana gelen saldırıda en az 53 kişi yaralandı. 

09 Temmuz 2013
İsrail de Defalarca Saldırmıştı

Beyrut Dahiyeh’te bir patlama meydana geldi. El Cedid’in açıklamasına göre patlamanın hedefi Bir al-Abed’deki İslami İşbirliği Merkezi’ydi.

El-Manar’dan gelen açıklamaya göre de patlama, içi patlayıcı dolu bir araçla gerçekleştirildi. Reuters’a göre Hizbullah, anında patlamanın gerçekleştiği alanı kapattı. "Dahiya" şehrin en önemli yerlerinden biri ve "Hizbullah'ın kalesi" diye bilinir.

Dahiya her zaman hedefti. 2006'daki Hizbullah - İsrail savaşında Dahiya İsrail'in hedefindeydi, 33 gün boyunca burası defalarca bombalandı.

Hizbullah milletvekillerinden biri, “Beyrut patlamaları korsan İsrail’in parmak izlerini taşımaktadır” dedi. Press TV’nin verdiği son dakika haberine göre Hizbullah milletvekillerinden biri, “Beyrut patlamaları korsan İsrail’in parmak izlerini taşımaktadır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.