Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye TV'de Dopdolu Ramazan!

Zeynebiye TV mübarek Ramazan ayında dopdolu bir içerikle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Her gün en az üç program canlı yayınla ekranlara gelecek! 

08 Temmuz 2013
Zeynebiye TV'de Dopdolu Ramazan!

Kur'an-ı Kerim'in baharı Ramazan ayı boyunca, Zeynebiye'de yapılacak etkinlikler Zeynebiye TV ekranlarından canlı yayınla dünyaya ulaştırılacak.

Her gün öğle namazının ardından Ehlibeyt alimlerimizden Ş. Ehad Talan ile Kur'an-ı Kerim hatmi programı, 20.00'da Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile Ramazan sohbeti ve 22.00'da Zeynebiye Ramazan Şenlikleri programı www.zeynebiye.tv adresinden anında takip edilebilecek.

Her güne özel Ramazan dualarının yanısıra, günlük haberler, çizgi filmler, aile filmleri, belgeseller ve iftar vakti ezanda yayın kuşağında yerini alacak. 

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.