Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Anonymous'tan Mossad'a Darbe

Hamas tarafından yapılan açıklamada, Anonymous'a bağlı internet aktivistlerinin gerçekleştirdikleri eylemle Mossad?ın sitesine sızmayı başardıkları belirtildi. 

16 Nisan 2013
Anonymous'tan Mossad'a Darbe

Siyonist rejim haber kaynaklarının Mısır’da yayınlanan “el-Şaab el-Mısri” gazetesinden aktardıkları haberde Hamas hareketinin Cumartesi günü bir açıklama yaptığı ve yapılan açıklamada “Anonymous”un 128 Mossad ajanını deşifre ettiğinin belirtildiği bilgisi yer alıyor.  

Hamas yönetimindeki Gazze hükümetinin içişleri bakanlığına bağlı yerel güvenlik merkezi yetkilisi tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada söz konusu 128 kişiden 48’inin Mısır ve Suudi Arabistan’daki bankalarda, 52’sinin Mısır merkez televizyon stüdyolarının bulunduğu EMPC binasında, geriye kalanlardan 15’inin Fars Körfezi’ndeki ve Libya’daki petrol kuyusu tesislerinde, 10’unun Mısır iletişim ve medya kanallarında geriye kalan üç kişinin ise özel şirketlerde çalıştığı belirtildi.

Hamas yetkilisine dayandırılan açıklamada söz konusu şahısların özel bilgilerinin birkaç gün içerisinde Mısır istihbaratı ile paylaşılacağı belirtildi.

Geçtiğimiz ay, Mossad'ın sitesine bir başka aktivist grup ile birlikte düzenlediği saldırı neticesinde 30,000 ajanın isimlerini elektronik posta adreslerini ele geçirmiş ve bu bilgileri internette yayınlamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.