Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ş. Furuddin Koç, Vefatının 1. Yılında Anıldı (Foto)

Camiamızın kıymetli alimlerinden Ş. Furuddin Koç vefatının 1. yılında Tahtakale Zeyneb-i Kubra Camii'nde anıldı.  

09 Aralık 2012
Ş. Furuddin Koç, Vefatının 1. Yılında Anıldı (Foto)

Geçen yıl geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden camiamızın kıymetli alimlerinden Ş. Furuddin Koç, vefatının birinci yılında sevenleri tarafından gözyaşlarıyla anıldı.

Eza meclisine halkın ve alimlerin katılımı yoğun oldu. Program merhumun oğlu Ali Koç'un namaz kıldırmasıyla başladı ve sevenlerinin, büyük alim için hazırladığı sinevizyon gösterisinin izlenmesiyle devam etti.

Gözyaşlarıyla izlenen sinevizyon gösterisinin ardından Ehlibeyt alimlerimizden Ş. Ali Turan'ın gönüllere işleyen mersiyesi ile hüzün doruğa ulaştı.

Mersiye sonrası okunan desteler eşliğinde sineler dövüldü. 

Cami merasiminin ardından merhum için hazırlanan ihsan yemeğine ve taziye meclisine Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'de iştirak etti

Eza meclisi, ihsan yemeğinin ardından, merhumun sevenlerinin kabrine akın etmesiyle devam etti.

Kabir ziyareti Ehlibeyt alimlerimizden Ş. Ehed Talan'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından mersiye okunmasıyla son buldu.

Merhumun ruhuna okunan fatihalarla program son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.