Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kılıçdaroğlu'ndan İnanç Önderlerine İftar

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve kanaat önderleri, ilahiyatçılar ve gazeteciler Kılıçdaroğlu?nun , İstanbul Kaşıbeyaz?da verdiği iftarda bir araya geldiler. 

17 Ağustos 2012
Kılıçdaroğlu'ndan İnanç Önderlerine İftar

Kur'an tilaveti ve ilahilerle başlayan basına kapalı programda Kılıçdaroğlu'na muhafazakâr kesim ile CHP arasındaki ilişki soruldu. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, mütedeyyin insanlarla partisi arasındaki mesafeyi anlamsız bulduğunu, artık kapanması gerektiğini söyledi. "Geçmişte bu mesafenin olmasında varsa bir hatamız bu hataları görmek gerekir. Bunları gidereceğiz. Diyaloğu daha da artıracağız." dedi.

Florya Kaşıbeyaz Restoran’da kısa bir  süre görüntü alınmasına izin verilen iftara:

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'le beraber, eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş, İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran, eski İstanbul Müftüsü  Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, eski Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, Hayrat Vakfı’ndan İlhan Kesikkaya, Selami Yılmaz, Diyanet-Sen, Din-Bir-Sen, Diva-Sen ile Hüseyin Gülerce, Ali Bulaç, Ahmet Hakan, Fehmi Koru gibi köşe yazarları katıldı. İftarda CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP İstanbul İl  Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.