Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Halep'te Facia Son Anda Önlendi

Başkent Şam?daki dünkü terörist saldırının ardından bugün de Halep kentinde intihar saldırısı düzenlemeye hazırlanan teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

12 Mayıs 2012
Halep'te Facia Son Anda Önlendi

Reuters haber ajansının bildirdiğine göre Suriye istihbarat servisi, bugün Halep kentinde gerçekleştirilmek istenen bir intihar saldırısını önledi.

Halep’in kalabalık bir bölgesinde intihar saldırısı düzenlemeye çalışan teröristin kullandığı araçta 1.2 ton patlayıcı bulunduğu açıklandı.

Suriye resmi haber ajansı SANA ise Halep’in Şear semtinde beline patlayıcı yerleştirilmiş kemer bağlayan bir kişinin aracıyla iki polise çarptıktan sonra kemerindeki bombayı patlattığını; ancak yalnızca kendisinin öldüğünü bildirdi.

Teröristin kullandığı minibüste içine patlayıcı yerleştirilmiş dört banyo kazanının bulunduğunu belirten SANA haber ajansı, kazanlardaki patlayıcıların bomba imha ekiplerince imha edildiğini bildirdi.

Şam'da düzenlenen dünkü bombalı saldırıda 55 kişi ölmüş, 372 kişi de yaralanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.