Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Rıza (a.s.) Camii'nde Bir Sabah Namazı (Foto)

Çeşitli Ehlibeyt camilerinden gençler, bu gün sabah namazında Şahintepe İmam Rıza (a.s.) Camii'nde buluştular. 

11 Mart 2012
İmam Rıza (a.s.) Camii'nde Bir Sabah Namazı (Foto)

Her Pazar günü sabah namazında bir bölgede sabah namazı kılma fikriyle başlayan organizasyon, Şahintepe İmam Rıza (a.s.) Camii, İkitelli Hz. Ebu Talib (a.s.) Camii, Tahtakale Hz. Zeyneb-i Kubra (a.s.) Camii ve Bayramtepe Alemdar Camii gençlerinin katılımıyla düzenli bir hale geldi.

Sabah namazı öncesinde diğer bölgelerden gelenlerin yetişebilmesi için bir süre sohbet eden İmam Rıza (a.s.) Camii imamı Ş. Muhammed Karaduman, bu birliktelikten dolayı duyduğu memnuniyeti bildirirken, bu birliği oluşturan herkese, başta değerli liderimiz Selahattin Özgündüz ve diğer alim ve ulemamıza teşekkürlerini iletti.

Sabah namazının ardından Kuran'ı Kerim dersine geçildi. Hızlı ve tecvidli okunabilmesi için farklı yöntemler uygulayan Ş. Muhammed Karaduman, bu alıştırmalardan sonra daha akıcı Kuran okunabileceğini söyledi. Program sabah kahvaltısıyla sona erdi.

Bu hafta Zeynebiye Camii gençlerinin de katıldığı program, haftaya Tahtakale Hz. Zeyneb-i Kubra (a.s.) Camii'nde yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.