Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Bayram Dağıtımı (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı yardımlarının sonuncusunu bayram öncesinde yaparak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. 

29 Ağustos 2011
Zehra Ana'dan Bayram Dağıtımı (Foto)

2006 yılından beri "Bekleyen gözlere bir umut da sen ol!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Ramazan ayı sebebiyle yardım çalışmalarına hız vermişti. Mübarek ay boyunca çeşitli yardımlarda bulunan dernek, bayram öncesinde de dağıtım yaptı.

Yılboyu devam eden yardımları Ramazan ayında artıran Zehra Ana Derneği ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi sadece Ramazan ayında hatırlamıyor. 100'ün üzerinde aileye yıl boyunca aralıksız, yiyecek, giyecek, sağlık ve eğitim gibi temel konularda yardım yapan dernek Ramazan ayında ise, bu ailelerle birlikte diğer ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için çaba sarfediyor.

Geçtiğimiz yıl Ramazan'da 500'e yakın aileye ulaşan Zehra Ana gönüllüleri hayırsever insanlarımızın katkısıyla daha fazla aileye ulaşma gayretinde.

Siz de bu hayır kervanına katılmak istiyorsanız 0212 548 98 45 ve 0539 815 94 79 numaları telefonlarla irtibata geçebilirsiniz.

Zehra Ana Derneği Tanıtım Filmini İzlemek İçin Tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.