Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdır'da Büyük Sevinç

Iğdır MHP milletvekili adayı Sinan Oğan, Iğdır'daki Azeri-Caferi oylarının tamamına yakınını alarak seçimden zaferle çıktı; camiamıza büyük bir sevinç yaşattı. 

13 Haziran 2011
Iğdır'da Büyük Sevinç

12 Haziran seçim sonuçları Iğdır'daki iki milletvekilliğinin birini Azeri-Caferi toplumun adayı Sinan Oğan'a getirdi. Oğan'ın seçimi kazanması Iğdır’da bayram havası yarattı, sonuçların ardından halk Zübeyde Hanım bulvarına koştu. Binlerce insan bir dönemlik aranın ardından Ankara'da temsil edilmenin ve birliğin sevincini yaşadılar.  

Sonuçlar belli olduktan sonra ilk açıklamayı yapan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan Iğdır halkına teşekkür etti. Kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Oğan şunları söyledi: ”MHP Iğdır da birinci parti olmuştur. Bundan dolayı topluluğum adına, seçmenim adına, Iğdır adına çok mutluyuz. Fedakar Iğdır halkına teşekkür ediyorum.

Her birisi birer Sinan Oğan, Gündüz Güneş olarak çalışan annelerimize, bacılarımıza, aksakallarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum. Iğdır bundan sonra kendisine yeni bir sayfa açmıştır. Iğdır bundan sonra öksüzlüğü yaşamayacaktır. Bundan sonra Iğdır’ın Ankara’da çok bir gür sesi olacaktır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.