Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye Polisine Ağır Saldırı: 120 Ölü

Suriye güvenlik güçleriyle silahlı gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 120 Suriye polisinin öldürüldüğü açıklandı.  

07 Haziran 2011
Suriye Polisine Ağır Saldırı: 120 Ölü

BBC Arapça servisinin haberine göre Suriye’nin kuzey batısında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren silahlı gruplar 120 Suriye polisini öldürdü.

Suriye devlet televizyonu da Cisr eş-Şugr kentindeki bir mahallede kuşatmayı kıran Suriye güvenlik güçlerinin kentin diğer mahallelerini kontrol altına almak için ilerleyişini sürdürdüğünü duyurdu.

Suriye hükümeti, silahlı gruplarla yaşanan çatışmalarda 120 güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada öldürülen 120 güvenlik görevlisinin silahlı gruplar tarafından pusuya düşürüldüğü belirtilirken, Suriye televizyonu, silahlı grupların posta idaresine düzenlediği bombalı saldırıda da çok sayıda güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Suriyeli muhalifler, rejim karşıtı gösterilerinin barışçıl (!) olduğunu öne sürerek güvenlik güçlerinin Suriye rejimi tarafından öldürüldüğünü iddia ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.