Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İngiltere Konsolusu, Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

İngiltere'nin politikadan sorumlu İstanbul Konsolosu Jon Norburn, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü kütüphanesinde ziyaret etti. 

16 Kasım 2009
İngiltere Konsolusu, Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

İngiltere'nin politikadan sorumlu konsolosu Jon Norburn, Türkiyeli Caferileri tanımak ve Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüşmek için Zeynebiye'ye geldi. Randevu talebi İngiliz konsolostan geldi.
 
Değerli liderimizin özel kütüphanesinde gerçekleşen görüşmede Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Hasan Salman, Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç, Siyasi Komite Başkanı Eynullah Yılmaztekin ve Bahri Buyruk hazır bulundu.
 
Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'ni Zeynebiye.com'dan takip ettiğini belirten Norburn, projeyle ilgili beğenilerini ifade etti.
Jon Norburn, ziyaretini tamamladıktan sonra Zeynebiye Derneği ve Caferider yetkililerine teşekkür ederek Halkalı'dan ayrıldı.


Görüşmeyle ilgili ayrıntıları yakında sitemizden takip edebilirsiniz.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.