Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail'den Türkiye'ye Boykot Kararı

İsrail, Erdoğan hükümetini protesto etmek için Türk mallarına boykot kampanyası başlattı. 

17 Ekim 2009
İsrail'den Türkiye'ye Boykot Kararı

İsrail'in milliyetçi öğrenci hareketlerinden Im Tirzu (Eğer İstersen) bugün Tel Aviv'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde düzenlediği gösteriyle Türkiye hükümetinin İsrail'e karşı tutumunu protesto etti.

Türkiye karşı sloganlar atan İsrailli öğrenciler, yazdıkları dövizlerle, yetkililerden "Ermeni soykırımı"nı tanımalarını istediler.

Diğer yandan İsrail'in ünlü kafe zinciri İlan's da Erdoğan hükümetini protesto etmek için artık Türk kahvesi satmayacağını açıkladı. İlan's mağazalarının camlarına üzerine çarpı atılmış Türk bayrakları ile "Burada Türk kahvesi satılmaz" yazılı bildiriler asıldı.

Turizm şirketlerinden bazıları, Türkiye'ye yapılan ziyaretlerde ciddi düşüşün olduğunu belirtirken bir çok şirket de özellikle Antalya'ya yaptığı turistik ziyaretleri iptal etti.

isra haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.