Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bursa'da Azerbaycan Bayrağı Açmak Yasaklandı!

Bursa'da 14 Ekim'de oynanacak Türkiye-Ermenistan milli maçına gelecek olan Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan için Bursa'da olağanüstü önlemler alınıyor. 

07 Ekim 2009
Bursa'da Azerbaycan Bayrağı Açmak Yasaklandı!

14 Ekim'de Bursa'da oynanacak Türkiye-Ermenistan milli maçı için olağanüstü önlemler alınıyor.

Cumhurbaşkanı Gül, Bursalı yöneticilerle görüşerek "iyi bir misafirperverlik" örneği gösterilmesini istedi. Provokasyona dikkat çeken Gül "Tribünlerde izinsiz kuş uçmasın" dedi.

Bursa'nın ateşli taraftar grubu Teksas karşılaşma boyunca sivil polisler tarafından kontrol edilecek. Alarma geçen emniyet stada Azerbaycan bayraklarının sokulmasına engel olacak.

Bursa Valisi Şehabettin Harput, bu maçtaki olumlu havanın Azerbaycan için de önemli olduğunu belirterek "Bu hassasiyeti farklı istikamete çekmek isteyenler olabilir" diyerek tribünleri uyardı.

Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.