Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonistler Yeniden Mescid-ül Aksa?ya Saldırma Hazırlığında

Aşırıcı Siyonist Yahudiler, yeni bir Yahudi bayramın arifesinde yeniden Mescid-ül Aksa?ya saldırma talebinde bulundular. 

03 Ekim 2009
Siyonistler Yeniden Mescid-ül Aksa?ya Saldırma Hazırlığında

Önümüzdeki bu Pazar günü başlayan Yahudi “konuşmama orucu” bayramını bahane olarak kullanmak isteyen Siyonist Yahudiler, Mescid-ül Aksa’ya yeni bir saldırı düzenlenmesi talebinde bulundular.

Bu Pazar günü başlayan söz konusu Yahudi bayramı Perşembe gününe kadar devam ediyor.

Suudi Arabistan basımı “Akad” gazetesinin haberine göre, aşırıcı Yahudiler, Müslümanlardan şer unsuru olarak söz ederlerken, Mescid-ül Aksa’ya yeni bir saldırı düzenlenmesi ve bu kutsal mekânın sözde şer insanlardan temizlenmesi ve sonuçta bu camide Yahudi çanları çalınması ve Yahudi ayinlerinin düzenlenmesini istediler.

Öte yandan “El-Aksa Vakıf ve Antik Eserler Kurumu”, aşırıcı Yahudilerin Siyonist İsrail Polisi tarafından da desteklenen bu girişimi konusunda uyarıda bulunurken, Müslümanları, Mescid-ül Aksa’da toplanmaya çağırdı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.