Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Danimarka?da Uluslar Arası Kudüs Konferansı Düzenlenecek

Danimarka?nın başkenti Kopenhag 26?27 Eylül tarihleri arasında ?Kudüs 2009 yılı Arap dünyası kültür başkenti? konferansına ev sahipliği yapacak. 

19 Eylul 2009
Danimarka?da Uluslar Arası Kudüs Konferansı Düzenlenecek

 İKNA’nın “Arap online” sitesinden edindiği habere göre, bu uluslar arası konferans “Danimarka’dan Kudüs’e selam” sloganı ile düzenlenecek. Kopenhag, “Kudüs 2009 yılı Arap dünyası kültür başkenti” konferansını düzenleyen ilk Avrupa başkenti olma özelliğini taşımaktadır.

Bu konferans Danimarka kültür ve kalkınma merkezinin organizasyonuyla, bu ülke dışişleri bakanlığı ve bazı Kudüs kültür ve sanat kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenmektedir. Konferansa Filistin ve Danimarkalı kültür ve sanat adamları ile bazı Arap ve İslam ülkeleri sefirleri de katılacak.

Kudüs ve Filistin müftüsü “Muhammed Hüseyin”, “Sebil-i Kudüs” kültür merkezi müdürü “Naim Atik”, “Kudüs 2009 yılı Arap dünyası kültür başkenti” festivali daire şura başkanı “Rafik Elhüseyni” ve bir grup Filistinli sanatçı ve mutasavvıf katılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.