Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kudüs'ün Kurtarılması, Tüm Dünyanın Arzusudur

İran Rehberlik Uzmanlar Meclisinin bir üyesi, Kudüs'ün yasa dışı Siyonist İsrail rejimi istilacıların pençesinden kurtarılmasının tüm dünyanın arzusu ve global bir ideal olduğunu vurguladı. 

17 Eylul 2009
Kudüs'ün Kurtarılması, Tüm Dünyanın Arzusudur

Rehberlik Uzmanlar Meclisi üyesi Hüccet-ül İslam V-el Müslümin Abbas Ka'bi, dünya Kudüs günü yürüyüşleriyle ilgili verdiği demecinde "Kudüs-i Şerif İslam ümmetine aittir. Dolaysıyla Müslüman ümmetinin, dünya Kudüs günü yürüyüşleri vasıtasıyla bu kurtarıcı ideali genişletmeleri bir zarurettir" diye vurguladı.

Hüccet-ül İslam Ka'bi ayrıca, Kudüs günü yürüyüşlerinin sahip olduğu manevi faziletlerine değinerek "Bu yürüyüşlere katılan Müslümanlar, gövde gösterisinde bulunmakla, işgalci İsrail başta olmak üzere dünya istilacılarının erkânını titretecekler ve aynı zamanda İslam dünyasının ittifakını sergileme vesilesiyle Şeytani güçleri uyarmış olacaklar" şeklinde konuştu.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.