Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonistler Süleyman Mabedinin Maketini Mescid'ul Aksa Yanında Sergilediler

Siyonsit İsrail rejimi Kudüs kentini yahudileştime çabaları devamında Süleyman mabedinin büyük bir maketini Mescid'ul Aksa'nın yanında gösterime açtılar.  

08 Ağustos 2009
Siyonistler Süleyman Mabedinin Maketini Mescid'ul Aksa Yanında Sergilediler

El'Alem haber kanalının Mescid'ul Aksa mirası ve vakıfları kurumu tarafından açıklanan habere dayanarak belirttiğine göre işgalci rejim söz konusu maket ile turistleri bölgeye çekmek ve söz konusu mabedi Mescid'ul Aksa yerine lanse etmeye çalışıyor. Söz konusu kurum Siyonist rejimin bu eylemini Kudüs'ün Yahudileştirilme çabaları doğrultusunda yeni bir girişim olduğunu ifade ederken, Müslüman ve Arap ülkelerden işgalci rejimin komplolarına karşı tepki göstermelerini istedi.
Süleyman Mabedi büyük bir maketi dün Mescid'ul Aksa yakınında ve hemen onun karşısındaki bir kenisenin çatısına yerleştirilmiştir.


İrib

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.