Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Obama, Müslümanları ve Arapları Kandırdı

Lübnanlı büyük alim Allame Fadlullah, Amerika Başkanı Obama?nın tüm Müslümanlar'ı ve Araplar'ı kandırdığını açıkladı. 

13 Temmuz 2009
Obama, Müslümanları ve Arapları Kandırdı

 İslam dünyasının önde gelen büyük alimlerinden Allame Fadlullah yayınladığı bildiride Amerika yönetiminin Müslümanları ve Arapları kandırdığını ve Bush yönetiminden farklı bir yol izleyeceği imajını yaratmaya çalıştığını belirtti.

Allame Fadlullah, Başkan Obama’nın Türkiye ve Mısır’da yaptığı konuşmaların da sadece slogandan ibaret olduğunu ve pratikte gerçek yüzünü ortaya koyduğunu belirtti.

Amerika’nın İran’da seçimlerden sonra çıkan olaylara da karıştığını kaydeden Allame Fadlullah, Amerika’nın İran İslam cumhuriyeti içinde derin bir uçurum açmaya çalıştığını ifade etti.

Amerika Başkanı Obama, Türkiye’de yaptığı konuşmada İslam dünyası ile savaşmak istemediğini, Kahire’de yaptığı konuşmada da Amerika ile İslam dünyası arasında yeni bir dönem başlatmak istediğini açıklamıştı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.