Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yahudiler Davos? a İnanmadı

Erdoğan'ın Davos'taki çıkışının pratiğe dönüşmemesi üzerine Yahudiler yine ülkemize akın etti. Yahudiler boykot için herhangi bir neden görmüyor. 

15 Nisan 2009
Yahudiler Davos? a İnanmadı

İki ülke ilişkilerinin gerildiği yönündeki haberlere ve boykot çağrılarına aldırış etmeyen İsrail halkının Türkiye'ye akın ettiği öğrenildi
 
İsrail'in Gazze'ye yönelik sürdürdüğü 22 günlük 'Dökme Kurşun' operasyonuna tepki gösteren Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki çıkışına alınacağı düşünülen İsrailliler, tatil için Türkiye'ye akın ediyor.
 
CAZİP İMKANLAR VAR 
İsrail ve Türkiye arasındaki gerginliklere rağmen, İsrailli turistlerin Antalya'yı tercih ettiğini yazan Yedioş Ahronoş gazetesi, "Hani Türkiye'yi boykot ediyorduk" diye sordu. "Boykot bitti mi? İsrailliler Türkiye'ye akın ediyor" başlığı ile verilen makalede şu ifadeler yer aldı.
 
LİSTE BAŞI TÜRKİYE 
İsrail'de devam eden Hamursuz Bayramı sırasında 8 günlük tatil fırsatı bilen 500 bin İsrailli havayolu ile tatile gitti. Havaalanından kalkan uçakların gideceği yerlerin listesinde başı Türkiye, Antalya çekti. İki gün içinde Antalya'ya 27 uçuş gerçekleşti. Gazete, boykot olsun olmasın, İsraillilerin Antalya'ya karşı koyamadığını söyleyerek, Türkiye'de tatil yapmayı tercih eden İsrailli Rafi Harari'nin sözlerine yer verdi: "Biz Türkleri boykot etmiyoruz. Zaten boykot edilmeleri için bir neden de göremiyoruz." dedi.

Parayı harcadıkları yerlere dikkat etmeleriyle bilinen Yahudilerin, Türkiye’yi boykot etmemesi, Davos çıkışı sonrası hiçbir anlaşmanın askıya alınmamasına bağlanıyor. Gazze katliamı sonrası Türk kamuoyunda en azında ülkemizdeki savaş uçağı eğitimlerinin iptal edilmesi bekleniyordu. Fakat, hiçbir değişim olmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.