Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Etiyopya' da Siyonist Rejime Tepki

Etiyopya'nın başkenti Adis Ababa'da yapılan dünya parlamentolar birliği toplantısına katılan delgeler, siyonist rejimin cinayetlerine tepki göstererek, siyonist rejim heyetinin toplantıyı terk etmesini istedi. 

09 Nisan 2009
Etiyopya' da Siyonist Rejime Tepki

Aralarında İran'ın da bulunduğu İslam ülkeleri parlamento heyetleri siyonist rejimin Gazze'ye yaptığı saldırılar ve savunmasız sivil insanlara karşı yürüttüğü katliamlara itiraz ederek, konunun genel kurul gündemine getirilmesi ve cinayetlerin kınanmasını istedi.
Yapılan konuşmaların bir çoğunda da, siyonist rejimin cinayetleri kınandı.
Toplantıya katılan Filistin heyeti başkanı Yasir Kavaba da konuşmasında Filistin halkının içinde bulunduğu durumun çok olumsuz ve kötü olduğunu belirterek, uygulanan ambargolar ve basıklardan dolayı çok zor bir durumda olduğunu söyledi.

irib

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.