Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gazze Sokakları Kan Gölüne Döndü

Gazze?de büyük bir katliam yaşanıyor. İsrail yasak silahlar kullanıyor. Karadan, havadan ve denizden atılan füzeler onlarca çocuk ve kadını vurdu. Filistin?de hastaneler doldu. 

04 Ocak 2009
Gazze Sokakları Kan Gölüne Döndü

Dünyanın nükleer gücüne sahip ülkelerinden biri işgal ettiği topraklarda nüfusun yüzde 60’ını çocukların oluşturduğu Gazze’ye bomba yağdırıyor. Gazze sokaklarında oluk oluk kan aktığı haberleri geliyor. Karadan, havadan ve denizden gelişigüzel bombalar yağdıran İsrail, onlarca sivili vurdu. Yaralıları taşıyan 5'in üzerinden ambulans İsrail saldırılarından nasibini aldı.

Gazze’nin Tuffah mahallesinde bir anne ile 4 çocuğu hayatını kaybetti. İsrail bombardımanında evleri hedef olan aileden 5 kişi aynı anda ölürken, çocukların birinin bir, diğerinin iki yaşında olduğu belirtiliyor. Çocukların cesetlerinin parçalanmış halde hastaneye getirildiği de kaydedildi.

Gazze’deki sağlık yetkilileri, hastanelerin oda ve koridorlarının yaralılarla dolduğunu açıkladı. Gazze’deki Şifa hastanesinden el Cezire kanalına konuşan yaralılar dünyaya şöyle seslendi: “Bizim silahımız yok. Tanklarımız yok. Uçaklarımız yok. Füzelerimiz yok. Bu mazlum millete maruz görülen zülme Arap liderler neden sessiz kalıyor. 2 milyar Müslüman tükürse, buradaki 2 milyon kafir onların tükürüğünde boğulur.”

Başka bir yaralı ise dünya halklarına, “Biz mi İsrail’i işgal ettik, İsrail mi Gazze’yi işgal etti? Dünya bu zulme neden sessiz kalıyor” diye seslendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.