Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'den Seçim Mesajı

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından açıklama yapan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, "Seçimlerin Sonuçları milletimize, ülkemize ve devletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

25 Haziran 2018
Özgündüz'den Seçim Mesajı

Seçim bitti. Sonuçları milletimize, ülkemize ve devletimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi ülkeyi ekonomik sıkıntıdan nasıl kurtaracağımızı düşünme zamanıdır. Bu sonuçlar, bir çok insanı şaşırtmış olsa da çok şükür bir kaç müessif olay dışında korktuğumuz olmadı. Bu sebeple milletçe seçimi kazanmış bulunuyoruz. Bu seçimin mağlubu yoktur. Camia olarak ta bakacak olursak, Iğdır'dan sn. Yaşar Karadağ hocanın İstanbul'dan sn. Şamil Ayrım'ın kazanmaları bizleri mutlu etti. Bu iki vekilimizi ve camiamızı bundan dolayı da tebrik ediyorum. Ayrıca bu camiayı çantada keklik sayıp seçilme hakkını unutanlara iyi bir ders vermesi açısından da camiamızı kutluyorum. Aziz milletim! ve onun güzide parçası camiam! Gününüz aydın , seçiminiz hayırlı ve geleceğiniz aydınlık olsun inşallah. 
 
      25/06/2018
Selahattin Özgündüz
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.