Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Amerika'lı Yazar: Amerika ve Siyonist Rejimin Komploları Suriye'de Boşa Çıktı

Amerika'lı yazar Kevin Bart, Amerika ve Siyonist rejimin Suriye'ye karşı ortak girişimlerinin sonuçsuz kaldığını ifade etti. 

24 Ağustos 2017
Amerika'lı Yazar: Amerika ve Siyonist Rejimin Komploları Suriye'de Boşa Çıktı

Presstv'ye demeç veren Bart, Amerika'nın Suriye'de terörizmle mücadele iddiasına değinerek, Amerika ve Siyonist rejimin gerçek hedefinin Şam yönetimini devirmek olduğunu belirtti.
 
Amerika ve Siyonist rejimin çeşitli yollarla Suriye'ye yönelik komplo kurduklarını kaydeden Bart, Suriye yönetiminin meşru bir yönetim olduğu ve bu ülke halkının Esad hükümetini desteklediğini ifade etti.
 
Bilindiği gibi Amerika'nın başını çektiği Batılı ülkeler ve Siyonist rejimin Suriye'de teröristlere destek vermesine rağmen, Suriye ordusu son dönemde teröristlere karşı önemli zaferler elde etmiş bulunuyor.
 
Suriye'de 2011 yılından şimdiye kadar Batının desteklediği teröristlerin işlediği cinayetler binlerce sivilin hayatını kaybetmesi veya yaralanmasına neden olmuş bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.