Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Şehadetinde Çamran'ı İzleyecek

Zeynebiye Ramazan Etkinliklerinde bugün şehadetinin 34. yıldönümünde İran İslam İnkılabı?nın gerçeklemesindeki en büyük pay sahiplerinden Dr. Mustafa Çamran?ın hayatını konu alan ?Che? filmi izletilecek.  

21 Haziran 2015
Zeynebiye Şehadetinde Çamran'ı İzleyecek

Zeynebiye Ramazan Etkinlikleri her güne özel program ve etkinlikleriyle bütün coşkusuyla devam ediyor. 
 
Bu akşam Ramazan Etkinliklerinde  şehadetinin 34. Yıl dönümünde , İran İslam  İnkılabının hazırlık safhasında, gerek entelektüel alt yapının hazırlanmasında gerekse Sıpah-ı Pastaran (devrim muhafızları)’nın kurulmasında büyük pay sahibi olan ve bu uğurda şehit olan Dr. Mustafa Çamran’ı anlatan ‘Che’ filmi izletilecek.
 
 Che Filmi, son dönemde ortaya koydukları yapıtlarla dünyada büyük ses getiren İran sinemasının yakın tarihe ışık tutan yeni filmlerinden biri.
 
Film Çamran’ın İran Kürdistan eyaletinde  baş gösteren ayaklanmaların bastırması ve bu operasyonda yaşadıklarını konu alıyor.
 
Film gösterimi saat: 22:00’da başlayacaktır.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.