Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

El Ezher:"Kardavi Sapık ve Fitnecidir"

El Ezher Üniversitesi Şeyhleri, Yusuf Kardavi'yi "fitneci ve yoldan çıkaran" olarak tanımladı. 

06 Nisan 2014
El Ezher:

Mısır'ın önde gelen Üniversitelerinden olan El Ezher âlimleri,  yalan ve iftiralarıyla terör eylemlerini örtbas etmeye çalışan Kardavi'ye Müslüman gençleri uyardı.

Mısır eski müftüsü ve El Ezher Âlimleri Başkanı Ali Cuma Kardavi hakkında şu sözleri sarf etti:

"Kardavi hiç bir zaman Mısır'a karşı vefalı olmamıştır. Onun hakkında araştırma yapan herkes şu sonuca ulaşacaktır ki; Kardavi başta emniyet birimi olmak üzere ülkenin bütün resmi kurumlarında çalışanları katletmeleri için sürekli tahrik edici söylemlerde bulunuyor. O hedeflerine ulaşmak için hiç bir kötü işten sakınmaz."

El Ezher Üniversitesi müdürlerinden Abdullah Nacar, ise Kardavi'yi şöyle tanıttı;

"Yusuf Kardavi fitneci ve yoldan çıkaran bir vaizdir. El Ezher onun şerrinden kurtulmuştur."

El Kaide liderinden Suriyeli isyancılara çağrı...

El’Kaide terör örgütünün elebaşı Eymen el’Zevahiri, Suriye’de terörist grupların kendi aralarındaki çatışmalara son verilmesi çağrısında bulundu.

Zevahiri, dün internetten de yayınlanan video mesajında Suriye’de Irak Şam İslam Devleti ve diğer terörist gruplar arasında özellikle de son 3 ayda devam eden çatışmalara bir an önce son verilmesini isterken bu çatışmalarda yakın bir adamının da öldürülmesinin esef verici olduğunu bildirdi.

Zevahiri, terörist grupların kendi aralarındaki çatışmaları ‘körü körüne münakaşa’ olarak nitelerken, sürekli yanında olan Ebu Halid es’Suri’nin öldürülmesinin de esef verici olduğunu ve es’Suri’nin 23 ocak tarihinde en’Nusra örgütü adamlarınca öldürüldüğünü bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.