Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye’de Direnişe Destek İsrail’i Tel’in Mitingi 

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın dün İsrail ordusu tarafından başkent Beyrut'un güney bölgesine düzenlenen hava saldırılarında şehit edilmesinin ardından Zeynebiye Camii ve Kültür Merkez’i avlusunda Zeynebiye, CABİR (Caferi Alimler Birliği), CAFERİDER, ZHGM ve Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Direnişe Destek İsrail’i Tel’in Mitingi” düzenledi. 

29 Eylul 2024
Zeynebiye’de Direnişe Destek İsrail’i Tel’in Mitingi 

İsrail ve Amerika aleyhine sloganlar atan katılımcılar, ellerindeki dövizlerle Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi avlusunda toplandılar.

Miting CABİR (Caferi Alimler Birliği) Üyesi Ş. Kemal Otay’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından mitingde katılımcılara seslenen Türkiye Caferleri Lideri Selahattin Özgündüz “Şehid Seyyid Hasan Nasrallah ilk şehidimiz değil, son şehidimiz de olmayacak! Emperyalistler, Siyonistler ve onların uşakları hiç boşuna sevinmesin. Zafer kadar, şehadet de bizi sevindirir. Şehit olmak her müminin arzusudur.

Son nefesimize kadar Muhammedî ezanı susturmayacağız. O sancağı indirtmeyeceğiz. Bu toplantımızın amacı Emperyalizme, Siyonizm’e nefretimizi haykırmaktır. Hizbullah kükrüyor, Emperyalizm titriyor.” dedi.

Basın bildirisini ise ZHGM adına Hüseyin Ali Bahşi okudu. Miting okunan basın bildirisinin ardından, sloganlar eşliğinde sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.