Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Sırtımızı Sıvazlıyorlar Suriye'ye Girin Diye

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Birileri Türkiye'nin sırtını sıvazlıyor Suriye'ye girin diye. Suriye bizim komşumuz, kardeşimizdir. Emperyalist güçlere taşeronluk yapmayacağız'' diye konuştu. 

19 Mart 2012
Sırtımızı Sıvazlıyorlar Suriye'ye Girin Diye

'Afganistan'dan 12 şehidimiz geldi. Şu soruyu soracağız kendimize, 'Afganistan'da ne işimiz vardı?' 1 Mart tezkeresine 'hayır' dedik, yoksa Irak'tan yine yüzlerce, binlerce şehit gelecekti. Suriye'yi de oturup düşünmeliyiz. Birileri Türkiye'nin sırtını sıvazlıyor Suriye'ye girin diye. Suriye bizim komşumuz, kardeşimizdir. Emperyalist güçlere taşeronluk yapmayacağız, bunun sözünü veriyoruz sizlere.

Biz kendi ülkemizde barış içinde, huzur içinde yaşamak istiyoruz, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Kişinin inancı, kimliği ne olursa olsun, bu coğrafyada aynı havayı teneffüs ediyoruz. Barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz. Özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı kimse elimizden alamaz. Halkımızı, insanımızı, bütün insanları seviyoruz. En son gelen 12 şehide Allah'tan rahmet diliyoruz.''

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.