Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Hakemleri Geçemedi (Foto)

İFA Spor'umuz, sezonun 10. haftasında, üstün bir oyun sergilediği maçta, kendi evinde Kocasinan Spor ile 1-1 berabere kaldı. 

08 Kasım 2010
İFA Spor Hakemleri Geçemedi (Foto)

6 Kasım Cumartesi günü İFA Spor Tesisleri'nde gerçekleşen karşılaşmaya İFA Spor taraftarları büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi sevgi gösterileri ve tezhüratlarıyla takımlarını destekleyen Devriye taraftar grubu maç boyunca da desteğini sürdürdü. Maça hızlı başlayan ekibimiz geliştirdiği ataklarla Kocasinan savunmasını bunalttı ve Murat'ın ayağından gelen şık bir gol buldu. İlk yarıyı 1-0 galip tamamlayan Kafkas Şahini ikinci yarıda da üstün bir oyun sergilemesine rağmen orta ve yan hakemlerin peşpeşe hatalı kararlarıyla oyundan düştü. Her inisiyatifi aleyhimize kullanan maçın hakeminin tavırları, ekibimizden Özkan'ın da ikinci yarının ortalarında kırmızı kart görmesiyle iyice moral bozdu.

Tartışmalı bir pozisyon
 
Dakika 74’te İFA Spor, sol taraftan Faruk’la serbest vuruş kullandı. Ceza alanı içinde Kocasinanlı futbolcu elle dokundu. Herkes penaltı beklerken karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi. Penaltı bekleyen İFA Sporlu futbolcular itiraz ettiyse de hakemin kararını değiştirmedi. 88’de Kocasinan takımında İlhan sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Ceza alanı içinde kaleci Uğur boşa çıktı. Kalecinin üstünden aşan topu Kocasinansporlu İlyas kafayla ağlara gönderdi: 1-1 Karşılaşma da bu skorla sona erdi.
 
İFA Spor'umuzun her atağı anlamlı anlamsız kalkan ofsayt bayraklarıyla kesilince taraftarlar yan hakeme sert tepki gösterdi. Öyle ki, maç bir ara durma noktasına geldi.

Iraklılar Fahrettin hocaya talip

Karşılaşma öncesi Irak Türken Milletvekili Haşim Muhammet Cafer, İFA Spor Başkanı Vedat Çağlar’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Muhammet Cafer yaptığı açıklamada “İFA Spor Kulübü camiası ve sayın Vedat Çağlar’la uzun süren bir dostluğumuz var. İstanbul’a gelmişken dostlarımızı ziyaret ettim. Irak Gençlik ve Spor Bakanı şu an İFA Spor’un teknik direktörlüğünü yapan Fahrettin Seyhan’la ilgileniyor. Onunla ilgili bir rapor istedi. Ben de Fahrettin hoca ile ilgili raporları hazırlayıp CD’ler halinde sayın Bakanımıza sunacağım. Bu konu ile ilgili raporlar doğrultusunda İnşallah Fahrettin hoca önümüzdeki yıl Irak’ta hocalık yapar” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.