Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nasrullah: Netanyahu'nun Sözleri Obama?nın Ilımlı Rolünü Deşifre Etti

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Nasrullah, korsan İsrail Başbakanının Filistin devleti ile ilgili açıklamasının, Obama?nın ılımlı Arap devletlerine oynadığı oyunu deşifre ettiğini belirtti. 

16 Haziran 2009
Nasrullah: Netanyahu'nun Sözleri Obama?nın Ilımlı Rolünü Deşifre Etti

Hz. Fatıma (sa)’nın veladet yıldönümü dolaysıyla konuşan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, korsan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun son konuşmasında, bölgenin geleceği ile ilgili görüşlerini Arap dünyasına anlattığını, bu konuşmanın sözde ılımlı Arap liderler için bir şok niteliği taşıdığını ve bu yüzden bu liderlerin İslam ümmeti ve direniş hakkındaki görüşlerini yeniden gözden gerçirmeleri gerektiğini vurguladı.

Nasrullah, Netanyahu’nun bu sözlerinin ılımlı Araplar olarak nitelenenler ve Obama’nın bölgede uzlaşma planına umut bağlayanların hayalini suya düşürdüğünü kaydetti.

Nasrullah ayrıca başta Filistinliler olmak üzere ılımlı Arapların Netanyahu ve hükümetinden ve Liberman gibi dışişleri bakanından başka bir şey beklememeleri gerektiğini, Netanyahu’nun bu son konuşması ile gerçekte Obama’nın Arap dünyasının ılımlı kesimine oynadığı oyunu deşifre ettiğini vurguladı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.